fbpx
Menu
Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Οι εγκαταστάσεις του Jean Paul Lab έχουν εμβαδόν 400 τ.μ., συμπεριλαμβανομένης της αποθήκης, ενώ δύο γραμμές παραγωγής - μία για τα υγρά και μία για "σκόνες"- δυνατότητας 150 τόνων το χρόνο έκαστη, αναλαμβάνουν να ολοκληρώσουν το έργο και να δημιουργήσουν τους κωδικούς του brand.

Στην παρούσα φάση, η ομάδα μας αποτελείται από τρεις επαγγελματίες του χώρου, με επικεφαλής την τεχνολόγο τροφίμων μας. Η ευθύνη τους είναι η εξ' ολοκλήρου παραγωγή των προϊόντων, καθώς και η συσκευασία τους.

Σύντομα, το προσωπικό μας θα τριπλασιαστεί σε αριθμό, προκειμένου να παραχθούν προϊόντα ακόμα πιο υψηλής ποιότητας και να επιτευχθεί η αύξηση της ποσότητας παραγωγής κάθε μονάδας σε 150 τόνους ετησίως ανά γραμμή.

Με σοβαρή εκτίμηση των αναγκών και των δυνατοτήτων της αγοράς καταλήξαμε στη δημιουργία μιας "αυτόνομης επιχείρησης". Στο πλαίσιο της οργάνωσης αυτής, υπήρξε συνεχής αναζήτηση και έρευνα, με προσδοκώμενο αποτέλεσμα τη βελτίωση των προτεινόμενων προϊόντων, πάνω σε μία εξελιγμένη τεχνολογική βάση, καλύπτοντας τις ανάγκες τις αγοράς.

"Η γκάμα των ελληνικών προϊόντων Jean Paul, αφορά κάθε επαγγελματία της εστίασης και του καφέ και θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς του χώρου!"

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 13:11
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

×